|
Zamówienia
Publiczne do 60 tyś. euro
Załącznik Nr 2
Formularz cenowy
Pakiet nr 1
Lp. |
Nazwa asortymentu |
J.m. |
Ilość
|
Stawka VAT
|
Cena jed. netto |
Cena jed. brutto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
1. |
Masło śmietankowe |
Szt. |
4 950 |
|
|
|
|
|
2.
|
Śmietana 18%
400 ml. |
Szt. |
650 |
|
|
|
|
|
3.
|
Serek topiony
100g. |
Szt. |
1 550 |
|
|
|
|
|
4. |
Sery dojrzewające
typu- Gouda |
Kg. |
250 |
|
|
|
|
|
5.
|
Twaróg chudy |
Kg. |
1 430 |
|
|
|
|
|
6 |
Kefir 400 ml |
Szt. |
130 |
|
|
|
|
|
|
SUMA: |
|
|
Pakiet Nr 2
Lp. |
Nazwa asortymentu |
J.m. |
Ilość |
Stawka VAT
|
Cena jed. netto |
Cena jed. brutto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
1. |
Mleko |
L |
16 104 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUMA |
|
|
|