Strona główna

Informacje 

Aktualności

Przetargi

Struktura  szpitala

Kierownictwo

 

Zamówienia Publiczne do 60 tyś. euro

                                                                                                                                                   

                                                        Załącznik nr 2

 

Formularz cenowy

Pakiet nr 1

 

Lp.

Nazwa asortymentu

J.m.

Ilość

 

Stawka VAT

Cena jed.

netto

Cena jed.

brutto

Wartość

netto

Wartość

brutto

1.

Chleb mieszany

pytlowy blaszkowy 600g.

Szt.

4 800

 

 

 

 

 

2.

Bułka pszenna           – 70g.

Szt.

18 000

 

 

 

 

 

 

 

SUMA:

 

 

 

 

 

Pakiet nr 2

Lp.

Nazwa asortymentu

J.m

Ilość

Stawka VAT

Cena jed. netto

Cena jed. brutto

Wartość netto

Wartość brutto

2.

Cukier

kg

1 100

 

 

 

 

 

3.

Chrupki kukurydziane

szt

250

 

 

 

 

 

4.

Groch połówki

 

 

 

 

 

 

 

5.

Groszek konserwowy

szt

286

 

 

 

 

 

6.

Herbatniki

szt

280

 

 

 

 

 

7.

Paprykarz 310g

szt

200

 

 

 

 

 

8.

Kasza manna

kg

90

 

 

 

 

 

9.

Kasza jęczmienna

kg

300

 

 

 

 

 

10.

Kwas cytrynowy

szt

366

 

 

 

 

 

11.

Kisiel 40g

szt

500

 

 

 

 

 

12.

Musztarda

szt

300

 

 

 

 

 

13.

Majeranek  6g

szt

110

 

 

 

 

 

14.

Ocet 0,5l

szt

25

 

 

 

 

 

15.

Płatki owsiane

kg

85

 

 

 

 

 

16.

Przyprawa w płynie 200g

szt

366

 

 

 

 

 

17.

Pieprz ziołowy 20g

szt

370

 

 

 

 

 

18.

Pasztet mazowiecki 290g

szt

200

 

 

 

 

 

19.

Szczaw konserwowy 250g

szt

150

 

 

 

 

 

20.

Sól

kg

210

 

 

 

 

 

21.

Żelatyna

szt

6

 

 

 

 

 

22.

Bułka tarta

kg

15

 

 

 

 

 

23.

Cukier waniliowy 32g

szt.

200

 

 

 

 

 

24.

Fasola 0,5kg

szt

100

 

 

 

 

 

25.

Dżem niskosłodzony 260g

szt

1 200

 

 

 

 

 

26.

Herbata granulowana 100g

szt

650

 

 

 

 

 

27.

Kleik ryżowy 180g

szt

160

 

 

 

 

 

28.

Koncentrat pomidorowy 30% 200g

szt

350

 

 

 

 

 

29.

Kawa zbożowa 200g

szt

200

 

 

 

 

 

30.

Kostka rosołowa

op. 6 kostek

szt

270

 

 

 

 

 

31.

Liść laurowy 5g

Szt.

300

 

 

 

 

 

32.

Mąka ziemniaczana

kg

100

 

 

 

 

 

33.

Makaron wadowicki świderek 400g

szt

700

 

 

 

 

 

34.

Mąka pszenna

kg

500

 

 

 

 

 

35.

Olej

l

350

 

 

 

 

 

36.

Płatki jęczmienne

kg

85

 

 

 

 

 

37

Przyprawa do potraw uniwersalna 200g

szt.

370

 

 

 

 

 

38

Pasztet drobiowy 280g

szt

200

 

 

 

 

 

39

Ryż

kg

280

 

 

 

 

 

40

Wafle

szt.

90

 

 

 

 

 

41

Drożdże piekarskie kostka 100g

szt

50

 

 

 

 

 

42

Pęczak

kg

2

 

 

 

 

 

 

SUMA: