Strona główna
Informacje
Aktualności
Przetargi
Struktura
szpitala
Kierownictwo
|
Zamówienia Publiczne do 60 tyś. euro
Załącznik nr 2
Formularz cenowy
L.p.
|
Nazwa
asortymentu |
j.m. |
Ilość |
Cena
1 kg
netto
|
Cena
1 kg
brutto |
Stawka
VAT
|
Wartość
netto |
Wartość brutto |
1. |
Karkówka
z kością |
kg |
550 |
|
|
|
|
|
2 |
Mięso
mielone wieprzowe |
kg |
700 |
|
|
|
|
|
|
Biodrówka |
kg |
170 |
|
|
|
|
|
4 |
Kości
wieprzowe |
kg |
260 |
|
|
|
|
|
5 |
Mielonka
garmażeryjna wieprzowa |
kg |
330 |
|
|
|
|
|
6 |
Salceson |
kg |
55 |
|
|
|
|
|
7 |
Baleron
gotowany |
kg |
25 |
|
|
|
|
|
8 |
Pasztet
wieprzowy |
kg |
20 |
|
|
|
|
|
9 |
Szynka
mielona |
kg |
50 |
|
|
|
|
|
10 |
Lanszmit
tradycyjny |
kg |
55 |
|
|
|
|
|
11 |
Polędwica wieprzowa wędzona |
kg |
5 |
|
|
|
|
|
12 |
Mortadela |
kg |
35 |
|
|
|
|
|
13 |
Parówkowa |
kg |
70 |
|
|
|
|
|
14 |
Szynka
gotowana |
kg |
50 |
|
|
|
|
|
15 |
Schab z
kością |
kg |
75 |
|
|
|
|
|
16 |
Żeberko
pasek |
kg |
162 |
|
|
|
|
|
17 |
Wątroba
wieprzowa |
kg |
94 |
|
|
|
|
|
18 |
Baleron
odtłuszczony |
kg |
50 |
|
|
|
|
|
19 |
Pasztetowa |
kg |
20 |
|
|
|
|
|
20 |
Krakowska parzona |
kg
|
60 |
|
|
|
|
|
21 |
Szynka
pieczona |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
22 |
Szynkowa
wieprzowa |
kg |
60 |
|
|
|
|
|
23 |
Zwyczajna |
kg |
90 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUMA
|
|
|
Pakiet nr 2
L.p.
|
Nazwa
asortymentu |
j.m. |
Ilość |
Cena
1 kg
netto
|
Cena
1 kg
brutto |
Stawka
VAT
|
Wartość
netto |
Wartość brutto |
1. |
Pierś
indyka ex. |
kg |
45 |
|
|
|
|
|
2 |
Schab
drobiowy w majranku |
kg |
55 |
|
|
|
|
|
3 |
Ćwiartka
kurczaka |
kg |
240 |
|
|
|
|
|
4 |
Polędwica drobiowa |
kg |
70 |
|
|
|
|
|
5 |
Kurczak
sarmacki |
kg |
55 |
|
|
|
|
|
6 |
Filet z
indyka |
kg |
30 |
|
|
|
|
|
7 |
Rolada z
kurczaka |
kg |
65 |
|
|
|
|
|
8 |
Fantazja drobiowa |
kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUMA
|
|
|
|