Strona główna

Informacje 

Aktualności

Przetargi

Struktura  szpitala

Kierownictwo

 

Zamówienia Publiczne do 60 tyś. euro

                                                        Załącznik nr 2

 

Formularz cenowy

 

L.p.

Nazwa asortymentu

j.m.

Ilość

Cena 1 kg

netto

Cena 1 kg

brutto

Stawka

VAT

Wartość

netto 

Wartość brutto

1.

Karkówka z kością

kg

550

 

 

 

 

 

2

Mięso mielone wieprzowe

kg

700

 

 

 

 

 

 

Biodrówka

kg

170

 

 

 

 

 

4

Kości wieprzowe

kg

260

 

 

 

 

 

5

Mielonka garmażeryjna wieprzowa

kg

330

 

 

 

 

 

6

Salceson

kg

55

 

 

 

 

 

7

Baleron gotowany

kg

25

 

 

 

 

 

8

Pasztet wieprzowy

kg

20

 

 

 

 

 

9

Szynka mielona

kg

50

 

 

 

 

 

10

Lanszmit  tradycyjny

kg

55

 

 

 

 

 

11

Polędwica wieprzowa wędzona

kg

5

 

 

 

 

 

12

Mortadela

kg

35

 

 

 

 

 

13

Parówkowa

kg

70

 

 

 

 

 

14

Szynka gotowana

kg

50

 

 

 

 

 

15

Schab z kością

kg

75

 

 

 

 

 

16

Żeberko pasek

kg

162

 

 

 

 

 

17

Wątroba wieprzowa

kg

94

 

 

 

 

 

18

Baleron odtłuszczony

kg

50

 

 

 

 

 

19

Pasztetowa

kg

20

 

 

 

 

 

20

Krakowska parzona

kg

60

 

 

 

 

 

21

Szynka pieczona

Kg

60

 

 

 

 

 

22

Szynkowa wieprzowa

kg

60

 

 

 

 

 

23

Zwyczajna

kg

90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pakiet nr 2

 

L.p.

Nazwa asortymentu

j.m.

Ilość

Cena 1 kg

netto

Cena 1 kg

brutto

Stawka

VAT

Wartość

netto 

Wartość brutto

1.

Pierś indyka ex.

kg

45

 

 

 

 

 

2

Schab drobiowy w majranku

kg

55

 

 

 

 

 

3

Ćwiartka kurczaka

kg

240

 

 

 

 

 

4

Polędwica drobiowa

kg

70

 

 

 

 

 

5

Kurczak sarmacki

kg

55

 

 

 

 

 

6

Filet z indyka

kg

30

 

 

 

 

 

7

Rolada z kurczaka

kg

65

 

 

 

 

 

8

Fantazja  drobiowa

kg

50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUMA