Przetargi |
Zamówienia Publiczne do 60 tyś. euro
SP ZOZ/ mięso /06/071. Nazwa i adres Zamawiającego Samodzielny
Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej 2. Określenie trybu zamówienia:
PRZETARG NIEOGRANICZONY PONIŻEJ 60.000 EURO NA:
|
L.p. |
Nazwa asortymentu |
j.m. |
Ilość |
Cena 1 kg netto |
Cena 1 kg brutto |
Stawka VAT |
Wartość netto |
Wartość brutto |
1. |
Karkówka z kością |
kg |
550 |
|
|
|
|
|
2 |
Mięso mielone wieprzowe |
kg |
700 |
|
|
|
|
|
|
Biodrówka |
kg |
170 |
|
|
|
|
|
4 |
Kości wieprzowe |
kg |
260 |
|
|
|
|
|
5 |
Mielonka garmażeryjna wieprzowa |
kg |
330 |
|
|
|
|
|
6 |
Salceson |
kg |
55 |
|
|
|
|
|
7 |
Baleron gotowany |
kg |
25 |
|
|
|
|
|
8 |
Pasztet wieprzowy |
kg |
20 |
|
|
|
|
|
9 |
Szynka mielona |
kg |
50 |
|
|
|
|
|
10 |
Lanszmit tradycyjny |
kg |
55 |
|
|
|
|
|
11 |
Polędwica wieprzowa wędzona |
kg |
5 |
|
|
|
|
|
12 |
Mortadela |
kg |
35 |
|
|
|
|
|
13 |
Parówkowa |
kg |
70 |
|
|
|
|
|
14 |
Szynka gotowana |
kg |
50 |
|
|
|
|
|
15 |
Schab z kością |
kg |
75 |
|
|
|
|
|
16 |
Żeberko pasek |
kg |
162 |
|
|
|
|
|
17 |
Wątroba wieprzowa |
kg |
94 |
|
|
|
|
|
18 |
Baleron odtłuszczony |
kg |
50 |
|
|
|
|
|
19 |
Pasztetowa |
kg |
20 |
|
|
|
|
|
20 |
Krakowska parzona |
kg |
60 |
|
|
|
|
|
21 |
Szynka pieczona |
Kg |
60 |
|
|
|
|
|
22 |
Szynkowa wieprzowa |
kg |
60 |
|
|
|
|
|
23 |
Zwyczajna |
kg |
90 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUMA |
|
|
Pakiet nr 2
L.p. |
Nazwa asortymentu |
j.m. |
Ilość |
Cena 1 kg netto |
Cena 1 kg brutto |
Stawka VAT |
Wartość netto |
Wartość brutto |
1. |
Pierś indyka ex. |
kg |
45 |
|
|
|
|
|
2 |
Schab drobiowy w majranku |
kg |
55 |
|
|
|
|
|
3 |
Ćwiartka kurczaka |
kg |
240 |
|
|
|
|
|
4 |
Polędwica drobiowa |
kg |
70 |
|
|
|
|
|
5 |
Kurczak sarmacki |
kg |
55 |
|
|
|
|
|
6 |
Filet z indyka |
kg |
30 |
|
|
|
|
|
7 |
Rolada z kurczaka |
kg |
65 |
|
|
|
|
|
8 |
Fantazja drobiowa |
kg |
50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUMA |
|
|
1. Oferowane produkty muszą spełniać następujące warunki:
1) Artykuły spożywcze (mięso i przetwory mięsne) objęte tym postępowaniem muszą
spełniać wymagania norm PN lub europejskich norm zharmonizowanych;
2) Dowóz dostaw gwarantuje Wykonawca własnym transportem i na własny koszt, samochodem spełniającym obowiązujące wymagania sanitarne do przewozu żywności dla środków transportu artykułów spożywczych;
3) Wykonawca odpowiada za stan jakościowy dostarczanych artykułów mięsnych do magazynu spożywczego znajdującego się na terenie zakładu Zamawiającego
(SP ZOZ ul. M.C. Skłodowskiej 15, Dąbrowa Białostocka)
4) Wykonawca dostarcza dokumentację dotyczącą artykułów mięsnych :
Pochodzenie producenta , daty produkcji, świadectwo kontroli jakości -
HDI (Handlowy Dokument Identyfikacyjny)
5) Dostarczane przez dostawcę artykuły muszą posiadać odpowiednie
znakowanie, a zwłaszcza termin przydatności do spożycia i datę minimalnej
trwałości, czytelność i trwałość znakowania.
2. Ilości zamawianych produktów szacowana jest na okres 12 miesięcy
(Pakiet nr 1 i Pakiet nr2. ) i nie zobowiązują Zamawiającego do całkowitego
zamówienia zadeklarowanej ilości.